Ple de medalles per als competidors de l’equip màster: 2 medalles d’or, 1 de plata i 1 de bronze en el Campionat Open d’estiu de Natació Artística de Felgueiras, Portugal

Ple de medalles per als competidors de l’equip màster: 2 medalles d’or, 1 de plata i 1 de bronze en el Campionat Open d’estiu de Natació Artística de Felgueiras, Portugal

Felgueiras, piscina municipal, Portugal.— Segona i última jornada del ‘Campeonato
Nacional / Open de Verão de Natação Artística
’ de Felgueiras, Portugal, organitzat per la Federació Portuguesa de Natació (FPN) el cap de setmana del 15 i el 16 de juliol 2023.

La delegació, màster de natació artística, ha acomiadat el campionat amb el ‘Duet Mixt’ d’Estela Montejo i Jordi Santañes i el ‘Duet Lliure’ d’Adei Bazán i Lara Martínez.

Primera medalla i primera medalla d’or de natació artística per a Montejo i Santañes. Primer ‘Duet Mixt Màster’ de la categoria 40-49 amb una puntuació de 49.9000 punts, sense penalitzacions i tercers de la general, a poca distància del primer classificat.

Pel que fa al ‘Duet Lliure’, de Bazán i Martínez, també han estat primeres i medalla d’or, però de la categoria 30-39 anys, amb una puntuació de 64.7668, sense penalitzacions i segones de la classificació general.

Quant als resultats de les proves individuals, el vespre del dia 15, tant Bazán com Martínez, han participat en la modalitat de ‘Solo Lliure Màster’ d’edats. Lara Martínez, ha pujat al 2n calaix i medalla de plata en la categoria 30-39 anys amb una puntuació de 64.0332, sense penalitzacions i 6a de la classificació general entre 12 competidores. Per la seva banda, Adei Bazán, ha acabat 3a, medalla de bronze en la categoria 20-25 anys amb una puntuació de 67.2668, i 4a de la classificació general, també, entre 12 competidores.