Tres medalles per Kevin Teixeira i una per Didac Rayo en el Campionat de Catalunya júnior open d’estiu; dues medalles per Patrick Pelegrina i una per Tomàs Lomero en el 31è Trofeu Ciutat de Mataró

Tres medalles per Kevin Teixeira i una per Didac Rayo en el Campionat de Catalunya júnior open d’estiu; dues medalles per Patrick Pelegrina i una per Tomàs Lomero en el 31è Trofeu Ciutat de Mataró

Mataró, Centre Natació Mataró, piscina Joan Serra.— Un total de set medalles, quatre de l’equip júnior i tres dels nedadors absoluts és el balanç de metalls obtingut per la delegació andorrana al Campionat de Catalunya Júnior Open d’estiu, celebrat entre el 7 i el 9 de juliol 2023 a la capital del Maresme. La competició es va desenvolupar en paral·lel amb el 31è Trofeu Ciutat de Mataró de clubs i última prova del Circuit Català de Trofeus de Natació.

Han participat en el campionat júnior els nedadors: Oliver Alcaraz, Sergi Villareal, Dídac Rayo, Adrià Aran, Kevin Teixeira, Miquel Guiral, Marc Monteiro i Berta Clotet; pel que fa al campionat de clubs, han competit els nedadors Absoluts: Aleix Ferriz (CN Mataró), Mònica Ramírez (CN Barcelona), Tomàs Lomero, Bernat Lomero i Patrick Pelegrina (CN Lleida).

Destacada actuació del júnior Kevin Teixeira, que s’ha penjat tres medalles, dos ors i un bronze. Or a la prova de 800 m lliures amb un temps de 8:34,72; Or a la prova de 400 m estils amb un crono de 4:36,77 i finalment, bronze en la prova de 400 m lliures amb un registre de 4:12,40 segons.

Didac Rayo, també júnior, ha fet bronze en 200 m esquena amb un temps de 2:14,44 que és mínima per participar en el Campionat d’Espanya.

Pel que fa al rendiment dels nedadors absoluts, Patrick Pelegrina s’ha penjat una medalla de plata en la prova de 50 m braça amb un registre de 29,09 i una altra medalla del mateix metall en la prova dels 100 m braça amb un crono d’1:03,73 segons.

El bronze de Tomàs Lomero en la prova de 50 m papallona amb un temps de 24,72 ha tancat el medaller de la representació tricolor.

Els nedadors andorrans han batut un total de catorze millors marques personals (MMP)