Rècord d’Andora en la prova dels 400 m lliures per a Kevin Teixeira en la jornada inaugural del 44è Campionat d’Espanya júnior de Malaga

Rècord d’Andora en la prova dels 400 m lliures per a Kevin Teixeira en la jornada inaugural del 44è Campionat d’Espanya júnior de Malaga

Malaga, centre Inacua, Espanya.—  Kevin Teixeira, rècord d’Andorra de 18 anys, en la prova dels 400 m lliures, durant la jornada inaugural del 44è Campionat d’Espanya júnior, que ha començat el 26 de juliol i acaba el dia 30 de juliol 2023 a la ciutat de Malaga. La competició es desenvolupa en paral·lel amb el 110è Campionat d’Espanya Open Astralpool Absolut de clubs on participen els també andorrans Aleix Ferriz (CN Mataró) i Patrick Pelegrina (CN Lleida).

Cinquè rècord d’Andorra individual per a Teixeira, aquesta temporada: un de 17 anys i quatre de 18 anys. Kevin, juntament amb Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Bernat Lomero ha estat part de l’equip de relleus medallista als Jocs dels petits Estats d’Europa a Malta, que va fer dos rècords més. 

Sergio Rayo, del CN Serradells ha estat el tècnic responsable.

Pel que fa a la part esportiva, ha arribat en 6a posició de l’any 2005 durant la sessió del matí amb un temps de 4:06,60, amb la que ha rebaixat el temps de 4:07,41 –també rècord d’Andorra– que va fer a Malta en els 19 ns Jocs dels Petits Estats d’Europa. La sisena posició de la classificació en les sèries, li ha valgut el passi a la final en la sessió de tarda, on ha acabat en el 7è lloc amb una marca de 4:06,61 segons.