Tot a punt per a la 3a edició de l’Open Andbank de Natació en piscina de 50 m

Tot a punt per a la 3a edició de l’Open Andbank de Natació en piscina de 50 m

Ordino, centre de tecnificació esportiva, Federació Andorrana de Natació.— La Piscina Olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, acollirà diumenge dia 30 d’abril del 2023, la 3a edició de l’Open Andbank de Natació, 6a jornada de Lliga Catalana prebenjamí i 7a jornada de Lliga Catalana benjamí i aleví; en una edició amb 342 nedadors i nedadores inscrites de catorze clubs representants de tres federacions, dues d’àmbit territorial i l’andorrana.

Organitzada per la Federació Andorrana de Natació, amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, i l’assistència confirmada d’autoritats del Ministeri de Cultura i Esports, el Comú d’Andorra la Vella, els patrocinadors de la FAN i representants del Club de Natació Serradells i el Club de Natació Sincronitzada Serradells, la cita esportiva comptarà amb la participació dels andorrans: CLESER, CN Encamp, CN Escaldes, LAUesport i CN Serradells; i els catalans: AN Gramenet, CN Berga, CE Mediterrani, CN Àgora, CN Granollers, CN Manresa, CN Navàs i el CN Vilafranca.

A més a més, en aquesta tercera edició competirà una delegació de la pamplonesa Federació Navarra de Natació.

Dividida en dues sessions, l’activitat començarà a les 10:00 h amb la participació de totes les categories. Al final del matí es lliuraran les medalles de les categories prebenjamí i benjamí. A la tarda, a partir de les 16:30 h, competiran les categories aleví, infantil, júnior, absolut i màsters i al final de la sessió es farà el corresponent lliurament de medalles.