Patrick Pelegrina i Bernat Lomero participaran en el Campionat d’Europa de piscina curta de Romania

Patrick Pelegrina i Bernat Lomero participaran en el Campionat d’Europa de piscina curta de Romania

Ordino, Federació Andorrana de Natació, centre de tecnificació esportiva.—   Patrick Pelegrina i Bernat Lomero seran els representants d’Andorra en el Campionat d’Europa de natació en piscina de 25 m, que tindrà lloc del 5 al 10 de desembre a Otopeni-Bucarest, Romania, segons comunica la Federació Andorrana de Natació, un cop finalitzat el període de temps de classificació descrit en la normativa FAN de participació.

La data límit per classificar-se era divendres 24 de novembre a les 24.00 h. L’’European Short Course Swimming Championships’, és l’últim gran torneig aquàtic continental del calendari fins al final de l’any.

Bernat Lomero, del CN Lleida, competirà en les proves de 50 i 100 m papallona i en els 50 i 100 m lliures. Patrick Pelegrina del CE Mediterrani, ho farà en les proves de 50 i 100 m braça i en els 100 m estils. La participació representa la desena internacionalitat per a ambdós nedadors. Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN, actuarà com a responsable tècnic de la delegació.

Tradicionalment, la temporada final que clou el cicle olímpic, impulsa i eleva el nivell de totes les competicions aquàtiques arreu del món. Garanteix la singularitat dels diferents esdeveniments i promou la irrupció o consolidació de noves figures esportives. La intensitat del calendari del darrer any, obliga els atletes a maximitzar-se des d’un inici per a aprofitar les oportunitats d’assolir els objectius amb cada torneig abans, o després, de la classificació per la fita Olímpica.