Patrick Pelegrina, finalitza 36è del món en la prova dels 50 m braça del Campionat del Món de Doha

Patrick Pelegrina, finalitza 36è del món en la prova dels 50 m braça del Campionat del Món de Doha

Doha, Aspire Dome, Qatar.— Tercera jornada de la natació i segona prova de l’equip andorrà en el 21è Campionat del Món de natació de piscina llarga que se celebra a la ciutat de Doha, Qatar i finalitzarà, diumenge 18 de febrer després de vuit jornades.

Segona i última participació del campionat per a Patrick Pelegrina, que ha competit en la prova de 50 m braça i s’ha classificat 36è del món, entre 60 nedadors.

‘Ha fet una dècima per sobre del seu rècord d’Andorra’, explica Alfonso Maltrana, director tècnic de la federació. ‘Les sensacions (durant la prova) han estat bastant bones. L’he vist nedar bastant bé. Intentarem millorar les primeres quatre o cinc braçades, ja que aquí té un senzill i gran marge de millora’, ha conclòs el tècnic de la FAN.

Pelegrina ha nedat pel 4t carrer de la 2a sèrie de sis, i ha arribat 2n, amb una marca de 28,68 (+02,02 respecte del primer classificat) a poc més d’una dècima del seu rècord d’Andorra de 28,55 assolit el 3 de febrer de 2024 a Sabadell.

La setzena plaça del passi a semifinals ha estat per al grec Arkadios Aspougalis que ha fet un temps de 27,62; una bretxa de poc més d’un segon (-1,06) respecte de la marca de Patrick.