Masterclass de Jordi Jou, per entrenadors i el grup d’entrenament aleví i infantil de la FAN

Masterclass de Jordi Jou, per entrenadors i el grup d’entrenament aleví i infantil de la FAN

La Comella, centre esportiu dels Serradells, Andorra la Vella.— Organitzada el dia 6 de juliol de 2023, i impulsada per la Federació Andorrana de Natació amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella i la participació indirecta del Comú d’Encamp, els atletes i entrenadors andorrans s’han beneficiat d’una classe magistral amb sessió teòric-pràctica impartida per Jordi Jou, director tècnic del Club Natació Sant Andreu i entrenador de la RFEN als Jocs Olímpics de 2016 i 2021.

Durant la sessió, tant entrenadors com nedadors han pogut fer intercanvi d’experiències i han ampliat coneixements amb un dels tècnics amb millors resultats de la natació espanyola.

N’hi havia entrenadors de tots els clubs d’Andorra. El grup de nedadors estava format per atletes alevins i infantils del grup d’entrenament FAN.

L’activitat ha estat possible i s’ha beneficiat de la concentració d’un grup d’entrenament del CN Sant Andreu, liderat per Jou, que ha fet treball preparatori en altitud al Pas de la Casa.

Format per medallistes europeus com Jessica Vall, finalistes europeus com Àfrica Zamorano i finalistes olímpics com Joan Lluís Pons, el grup es trobava a Andorra, preparant la seva participació en el Campionat del Món Absolut en piscina de 50 m, que se celebrarà a la ciutat de Fukuoka, Japó del 14 al 29 de juliol 2023.

Kevin Teixeira, nedador júnior de la FAN, s’ha entrenat amb el grup per invitació d’en Jou.

Durant un període d’uns vint dies, el grup ha combinat sessions en piscina de 25 m i pernoctació al Port d’Envalira amb sessions d’entrenament en la piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells.

Cal destacar que a petició de l’entrenador del club català, Pablo Prieto, 2n entrenador de la FAN, ha actuat com a tècnic assistent, durant els dies que ha durat la concentració.