Kevin Teixeira, dos podis, un rècord d’Andorra i cinc MMP en el campionat de Catalunya d’hivern júnior i infantil en piscina de 50 m

Kevin Teixeira, dos podis, un rècord d’Andorra i cinc MMP en el campionat de Catalunya d’hivern júnior i infantil en piscina de 50 m

Can Llong, Sabadell, Club Natació Sabadell.— Max Suárez, Arnau Segarra i Biel Cuen, en categoria infantil i Berta Clotet, Erin Baño, Tresa Vergés, Dídac Rayo i Kevin Teixeira en categoria júnior, han finalitzat la seva participació en la segona fase del campionat de Catalunya d’hivern júnior i infantil en piscina de 50 m, celebrat del 8 a l’11 de desembre a les instal·lacions del CN Sabadell. La primera fase del campionat, ha estat organitzada entre el 3 i el 4 de desembre a les instal·lacions del CN Barcelona a la ciutat de Barcelona, i també han participat, Aritz Moreno, Miquel Guiral, Clara Galí i Cristel Vilella.

Kevin Teixeira, que s’ha titulat Campió de Catalunya en 800 m lliures amb un nou rècord d’Andorra de disset anys i un crono de 8:36,37; també, ha fet un tercer lloc, amb una millor marca personal de 4:08,02 a la final de 400 m lliures. Teixeira, acomiada el campionat amb dos podis, un rècord d’Andorra i cinc millors marques personals. Cada cop que ha nedat ha fet una nova marca individual.

Dirigits per a l’ocasió per Pablo Prieto, segon entrenador de la FAN, el balanç general de la participació andorrana, un cop finalitzades les dues fases, deixa un global de dos podis, un rècord d’Andorra i quinze millors marques personals.