Fructífera participació del duet júnior de Palau i Serrano durant la 3a Jornada de la Lliga Catalana de Rutina Tècnica Júnior-Sènior

Fructífera participació del duet júnior de Palau i Serrano durant la 3a Jornada de la Lliga Catalana de Rutina Tècnica Júnior-Sènior

Esplugues de Llobregat, residència Blume, Barcelona.— Entrenament i preparació igual a progressió. Més experiència per al duet júnior de Zoe Palau (2008) i Jasmine Serrano (2008) del CNS Serradells, un cop finalitzada la 3a Jornada de la Lliga Catalana de Rutina Tècnica Júnior-Sènior disputada el dia 12 d’abril a la residència Blume d’Esplugues de Llobregat, Barcelona.

Segona competició de Lliga Catalana del CNS Serradells aquesta temporada, i nova participació per a les més ‘veteranes’ del grup de preseleccionades de les entrenadores Ferreras, Ferreiroa i Meca, després del seu debut durant la 1a jornada celebrada al novembre.

Palau i Serrano, han participat amb una rutina inspirada en el tema ‘Lone Digger‘ del grup francès d’electró swing ‘Caravan Palace‘, que fusiona jazz i swing dels anys 20 i 30 amb música electrònica contemporània per a obtenir un so energètic que invita al moviment, l’alegria i la diversió. El duet ha tancat la seva participació sense penalitzacions, amb una progressió significativa en la Impressió Artística (74.5500), una progressió més moderada en la Sincronització (8.80) i conclusions clares sobre el que s’ha de treballar per millorar els Elements Tècnics (57.7333). La puntuació total ha estat d’132.2833.

Finalitzada la participació de l’equip júnior, els grup aleví-infantil de l’equip tècnic format per Natàlia Ferreiroa i Adei Bazán, també del Club Natació Sincronitzada Serradells, han participat en la 4a jornada de la Lliga Catalana de Figures Aleví-Infantil celebrada el dia 13 d’abril i disputada a les instal·lacions del CN Sabadell a Can Llong. La convocatòria del club incloïa a les nedadores de la categoria Aleví: Lara Gomes (2012), Maria Aso (2012), Victoria Estepa (2012), Mariona Gustavsson (2012), Celia Gayoso (2013) i Ona Vinós (2013); i les de la categoria infantil: Mariona Casas (2009), Neus Gustavsson (2010) i Aran Van Den Eerenbeemt (2009); aquestes tres últimes, també preseleccionades per integrar l’equip nacional d’Andorra.

Per a la natació artística nacional, cada participació, representa un salt cap endavant en la seva recuperació després del cop vital que va patir, quan la pandèmia es va sumar a l’incendi del Serradells per malmetre el fràgil ecosistema de competidores i entrenadors.

La natació artística debutarà com a esport dins el programa oficial en els Jocs dels Petits Estats d’Europa (Games of the Small States of Europe) que se celebraran entre el 26 i el 31 de maig a Andorra el 2025.