Dues medalles de plata i un rècord d’Andorra per a Kevin Teixeira al ‘Meeting National Tous à Saint-Raphaël’, França

Dues medalles de plata i un rècord d’Andorra per a Kevin Teixeira al ‘Meeting National Tous à Saint-Raphaël’, França

Saint-Raphaël, Stade Nautique Municipal Alain Chateigner, França.— ‘Estic supermotivat i físicament em trobo molt bé dins i fora de l’aigua’ ha comentat Kevin Teixeira en fer balanç després de la seva destacada participació en el Meeting Nacional de Saint-Raphaël en piscina de 50 m, celebrat entre el 26 i el 28 de gener 2024, i organitzada per la ‘Ligue Région Sud’ a l’estadi nàutic Alain Chateigner situat a la regió prèviament nomenada ‘Provença-Alps-Costa Blava’ que des de 2018 és coneguda a França com a Regió Sud..

‘Nedar a Antibes amb les infraestructures del centre (Le Cercle des Nageurs d’Antibes), representa una oportunitat d’or… tinc un pla d’entrenament específic i és una sort poder entrenar amb Fred (Vergnoux). Gràcies a la seva feina i a l’esforç del dia a dia, a poc a poc van sortint els resultats’.

Reunió classificatòria per a tots els campionats de França, en què han participat 247 nedadors i nedadores de 37 clubs. El CN Antibes ha competit amb un total de 48 atletes dels grups d’entrenament Elite, World Aquatics i CAF.

‘La diferència entre Antibes i Andorra està en el nivell dels nedadors. N’hi ha (nedadors) de nivell semblant al meu i superior. Entrenar amb els companys és molt motivador. Sempre em fan tirar endavant i tot això m’ajuda a progressar’

Teixeira del grup World Aquatics del CN Antibes, ha competit les proves de 200 m lliure, 400 m estils i 1500 m lliure, amb un balanç de dues finals A, una final B, dues medalles de plata, un rècord d’Andorra i un 8è lloc en la prova de 200 m lliure.

L’internacional andorrà ha arribat segon i medalla de plata en la prova de 1500 m lliure amb un temps de 15:54,95 que també és rècord d’Andorra elit absolut. La marca trenca la barrera de 16 minuts, representa 758 punts AQUA i rebaixa en poc més de 10 segons, el rècord de 16:05,47 de Pol Arias assolit el 20 de març del 2015 a Nimes, França.

Pel que fa a la resta de proves, Teixeira ha fet segon i medalla de plata en la prova de 400 m estils amb un registre de 4:43,16. En la sèrie classificatòria de la prova de 200 m lliures ha arribat en 16a plaça (1:57,99 / + 1:00,13) que li ha classificat per a la final B, on ha fet un crono de 2:01,61 que li ha valgut el 8è lloc de la classificació.