Dos bronzes i un rècord d’Andorra per a Biel Cuen en el Campionat de Catalunya d’estiu Infantil de natació

Dos bronzes i un rècord d’Andorra per a Biel Cuen en el Campionat de Catalunya d’estiu Infantil de natació

Tarragona, piscina Sylvia Fontana, Anella Mediterrània.— L’equip infantil de la FAN, clou el Campionat de Catalunya d’estiu Infantil de Natació, celebrat del 29 de juny al 2 de juliol 2023 amb un balanç general de trenta-vuit millors marques personals i vuit finals, dues d’elles directes.

Han participat dotze nedadors: Clara Galí, Núria Pubill, Cristel Vilella, Isabel Montoro, Mònica Teixeira, Martina Domingo, Biel Cuen, Arnau Segarra, Aritz Moreno, Max Suárez, Eduard Casanovas i Quim Serra. Cinc dels competidors han fet el seu debut en un campionat regional.

Pel que fa a l’apartat tècnic, la delegació ha estat liderada per Alfonso Maltrana, director tècnic i Pablo Prieto, segon entrenador de la FAN.

Cuen, ha acabat 3r i medalla de bronze en la prova de 100 m esquena amb un temps d’1:02,21 i MMP; també ha fet un 3r en la prova de 200 m papallona amb un crono de 2:12,94 i MMP per a la segona medalla de bronze. Com a tercer resultat destacat, Biel ha fet, rècord d’Andorra de 16 anys de la prova de 200 m esquena amb un temps de 2:14,77 que ha rebaixat la marca de Pol Arias de 2:16,18 vigent des del 30 de juny del 2012.

Finalment, Max Suárez, ha fet la mínima per al Campionat d’Espanya en la prova de 100 m lliures amb un temps de 57,69 i MMP.