Diploma FAN per a les nedadores participants en la 1a edició de la Lliga Escola de Natació Artística d’Andorra

Diploma FAN per a les nedadores participants en la 1a edició de la Lliga Escola de Natació Artística d’Andorra

Sant Julià de Lòria, piscina del complex esportiu LAUesport.— Un cop finalitzada la segona i última jornada de la primera Lliga de Figures Escola de Natació Artística, el president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet i la consellera de Turisme i Esports del Comú de Sant Julià de Lòria, Diana Sánchez, han fet el lliurament dels diplomes FAN a totes les participants en un senzill acte de lliurament celebrat el dia 4 de març, a la piscina del complex esportiu de Sant Julià de Lòria.

Coordinades per Andrea Rodríguez, entrenadora de l’equip nacional d’Andorra amb responsabilitats en el Club de Natació Sincronitzada Serradells (CNNS) i en LAUesport, —actualment els únics clubs de natació artística del país— i Lívia Montes, entrenadora de LAUesport, durant les dues jornades de la lliga han participat un total de disset candidates, nou alevines i dues júniors del CNNS i sis alevines i sis júniors de l’Escola de Natació Artística LAUesport.

El CNNS, ha aportat les nedadores júnior-infantil: Berta Xampeny i Abril Peña; i les alevines: Sara Revuelta, Judith Camacho, Bruna Martin, Anna Samarra, Maria Garcia, Teresa Mas, Lara Pinto, Paola Camacho, Mia Roca, Alexia Burzaco i Shannon Ward.

L’Escola de Natació Artística LAUesport, ha contribuït amb les nedadores júnior-infantil: Martina Romero, Naila Abdel·lah, Ainhoa Atilano, Tatiana Villacampa, Abril Cerdan i Alicia Navarro; i les alevines: Júlia Lax, Anna Taurinya, Aitana Martos, Sara Dos Santos, Mireia Alonso i Daila Soldevila.

La Lliga de Figures Escola de Natació Artística, és una activitat en format competició que aplega i impulsa el relleu generacional de la natació artística andorrana. Durant dues jornades, els jutges qualifiquen la progressió de les participants i l’aprenentatge dels moviments bàsics de la Natació Artística a través d’exercicis pràctics adaptats al seu nivell i d’acord amb les capacitats físiques de les participants.