Debut de Tomàs Lomero en els Campionats del Món de natació de Fukuoka

Debut de Tomàs Lomero en els Campionats del Món de natació de Fukuoka

Fukuoka, Marine Messe Convention Center, pabelló 1, Japó.— Segon dia de la natació andorrana en els Campionats del Món de natació 2023, que se celebren entre el 14 i el 30 de juliol a la ciutat de Fukuoka, Japó.

Tomàs Lomero ha entrat en competició, al voltant de les 10:47 hora local, 3:47 hora d’Andorra. ‘Les sensacions han estat molt bones, m’he notat molt fort… potser en els últims metres s’ha notat la fatiga i he escurçat la longitud de la meva braçada, tot i que la marca no ha estat la que esperava’ ha dit Lomero, en acabar la prova.

‘Sembla que el rendiment i el bioritme progressen a bon ritme en l’adaptació a la zona horària’, explica Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN. ‘Tomàs ha fet una marca de 52,53, amb un passi de 24,78; no és pas la seva millor marca, però l’he vist nedar amb força i bastant bé. Ens ha faltat una mica en les últimes sis braçades, on li ha costat mantenir l’eficiència del gest tècnic, amb l’arribada de la fatiga muscular i ha perdut velocitat. Aquí és on ha estat la diferència’