Alfonso Maltrana: “El balanç és satisfactori de la participació a Abu Dhabi”

Alfonso Maltrana: “El balanç és satisfactori de la participació a Abu Dhabi”

Aquest dimarts, Nàdia Tudó ha tancat la participació de la delegació andorrana en el Campionat del Món de piscina curta d’Abu Dhabi, nedant les sèries preliminars dels 200 braça. L’ordinenca ha aturat el crono en un 2:30,40 que li ha suposat finalitzar en 31a posició de la general de la prova i sumant un total de 716 punts FINA.

El director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana ha fet una valoració general de la competició al dir que “crec que ens ha sortit molt bé, en fer quatre rècords d’Andorra, dos per equips i dos individuals del Tomàs”. Maltrana ha volgut destacar que “els nostres nedadors han estat molt competitius de manera individual i quan ha tocat competir per equip encara ha augmentat més”.

Maltrana que no és molt propens ha destacat individualment a ningú, aquest cop ho ha volgut fer per destacar a Tomàs Lomero que en el seu debut mundialista “ha estat en el seu millor nivell a títol individual, cosa que li ha fet fer dos rècords d’Andorra”.

El balanç esportivament parlant és, segons Maltrana “molt positiu, ja que han competit dur. Jo estic satisfet de la feina feta”.

D’aquesta manera, la representació d’Andorra en el mundial de piscina curta d’Abu Dhabi finalitza amb quatre rècords nacionals: 4×50 lliures mixt; 4×50 estils mixt; i els 50 i 100 papallona de Tomàs Lomero.