Tudó, Lomero i Pelegrina participaran en el TICC en piscina de 50m

Tudó, Lomero i Pelegrina participaran en el TICC en piscina de 50m

Aquest cap de setmana es portarà a terme el Trofeu Internacional Castàlia Castelló (TICC) de natació, on Andorra tindrà la representació per part de la nedadora del CN Barcelona Nàdia Tudó i dels nedadors del CN Lleida Bernat Lomero i Patrick Pelegrina.

La competició que serà la primera prova per aconseguir les mínimes per Tokyo 2020 tindrà la completa participació de nedadors espanyols, entre ells els que formen els tres grups d’entrenaments de la Federació Espanyola, però també nedadors de diferents clubs d’Espanya que per les seves marques han entrat a les proves.

En aquest sentit, Nàdia Tudó prendrà part a les proves de 200 m estils i 100 m braça; Bernat Lomero, a les proves de 50 lliures, 100 m papallona i 50 m papallona (prova que no està en el programa olímpic) i Patrick Pelegrina participarà en els 50 m braça, que tampoc forma part del programa olímpic.

La competició es neda en el mateix complex, on fa dues setmanes es va portar a terme el campionat d’Espanya d’hivern i on, d’aquí a quinze dies es farà la Copa d’Espanya de divisió d’honor, primera i segona divisió, després que Gijón (seu inicial de la competició per les categories divisió d’honor i primera divisió) renunciés a organitzar-la.

A la competició d’aquest cap de setmana es poden viure diferents marques que representin la classificació per a Tokyo 2020, ja que hi estarà present el gruix de la selecció espanyola entre les quals Mireia Belmonte, Joan Lluís Pons, Jèssica Vall, Àfrica Zamorano, Marina Garcia i un llarg etcètera.

Les sessions de la competició es dividiran en matí i tarda, dissabte i diumenge.

Tags: