Signatura conveni de col·laboració amb la RFEN

Signatura conveni de col·laboració amb la RFEN

 

         Dijous 19 de maig s’ha signat el conveni de col·laboració entre la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) representada pel seu president, Fernando Carpena i la Federació Andorrana de Natació (FAN), representada pel seu president, Joan Clotet.

 

La signatura ha tingut lloc al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO). En l’acte també hi ha estat present el secretari d’Estat d’Esports, Sr. Justo Ruiz.

 

El conveni signat és la materialització de l’excel·lent relació existent amb la RFEN i ofereix una sèrie de condicions molt avantatjoses per tot el col·lectiu de la natació.

 

Entre altres, la RFEN reconeix als esportistes de la FAN la possibilitat de participar a totes les competicions amb els mateixos drets que els espanyols a efectes de classificació.

S’ha acordat que  jutges i àrbitres tinguin la possibilitat de ser designats per la RFEN per les seves competicions nacionals i pels entrenadors que s’acceptin les titulacions validades per la FAN en les competicions organitzades per la RFEN:

A més el conveni obre la porta a futures col·laboracions en la realització de Campus, cursos i seminaris.

 

El Sr. Clotet ha remarcat la importància d’aquesta signatura, ja que l’anterior conveni datava de l’any 1990. De la mateixa manera ha agraït al Sr. Carpena l’ajuda, la cooperació i la bona entesa durant tots aquests anys.

 

El Sr. Carpena  ha aprofitat per visitar el Centre Esportiu dels Serradells al matí, de la ma del conseller d’Esports del Comú d’Andorra la Vella, Alain Cabanes i el Sr. Justo Ruiz. El Sr. Carpena ha manifestat  la rellevància i la necessitat que tindrà de poder disposar de nou d’una piscina de 50 metres pel desenvolupament de la natació d’alt nivell a Andorra.