Renovació de l’acord amb el Col·legi Sant Ermengol

Renovació de l’acord amb el Col·legi Sant Ermengol

Aquest divendres s’ha portat a terme la signatura de la renovació del conveni de col·laboració entre el Col·legi Sant Ermengol i la Federació Andorrana de Natació que permetrà entrenar en unes condicions adequades els equips nacionals de natació.

La relació entre el Col·legi Sant Ermengol i la FAN va començar ja fa dos anys i enguany es renova l’acord que permetrà els equips nacionals de natació (alevins, infantil i absoluts) tenir una planificació d’entrenaments amb espais concrets i dies específics.

Joan Clotet, president de la FAN i Maria Josep Pascual, directora del Col·legi Sant Ermengol han rubricat l’acord en un dia especial, ja que avui es commemora el “Dia Europeu de l’Esport Escolar”.

La renovació de l’acord representarà que els nedadors de la FAN entrenaran en una de les instal·lacions referents del país i es podran preparar per a les futures competicions que es puguin desenvolupar, siguin a Andorra o de caràcter internacional.

La utilització per part de la FAN, de la piscina del Col·legi Sant Ermengol haurà de seguir estrictament, els protocols que marca tant Salut com Esports pel que fa a les mesures Covid-19. A més, el Col·legi Sant Ermengol directament ha marcat uns protocols, encara més restrictius, que els nedadors de la FAN hauran de seguir.

Maria Josep Pascual, directora del Col·legi Sant Ermengol ha valorat la renovació de l’acord al dir que “estem contents i és un privilegi que els nedadors i nedadores de la FAN puguin entrenar a la nostra piscina“. Pascual ha afegit “és un orgull facilitar els entrenaments, als nedadors que representen el país“.

Per la seva banda, Joan Clotet, president de la FAN no ha deixat escapar l’oportunitat per agrair la predisposició al Col·legi Sant Ermengol, al dir que “en nom de tota la natació del país vull donar les gràcies a la directora del Col·legi per la seva voluntat d’ajudar-nos i permetre així que els nedadors i nedadores puguin preparar-se per representar Andorra, com cal“.