Nou nedadors andorrans participaran en el Torneo de Navidad de l’EASO a Anoeta

Nou nedadors andorrans participaran en el Torneo de Navidad de l’EASO a Anoeta

El proper dilluns 28 de desembre nou nedadors integrants del grup de seguiment de la FAN es desplaçaran a Donosti on el dia 29 participaran en el “XXXVIII Torneo Internacional de Navidad” de natació, organitzat pel CN EASO de Sant Sebastià.

L’objectiu de la FAN és que “els nedadors que han estat entrenant molt fort durant aquest temps i tenen la mínima per participar, puguin seguir competint” segon ha explicat Joan Clotet, president de la Federació Andorrana de Natació que ha afegit que “per aquest motiu la comissió tècnica ha cregut oportú poder enviar aquesta expedició al País Basc”.

Des de la mateixa FAN ja es va organitzar a mitjans de mes una competició per majors de 16 anys, i ara es va un pas més, per veure el nivell en comparació a altres països com es troben aquest grup de nou nedadors/es.

Els nedadors/es que formen l’expedició són:
Jordan Lecoq: Nedarà 50 i 100 braça.
Aleix Férriz: Nedarà 50, 100 esquena i 50 lliures.
Marc Monteiro: Nedarà 200 estils.
Sergi Villarreal: Nedarà 50 i 100 esquena.
Kevin Teixeira: Nedarà 50 i 100 braça.
Laura Santañes: Nedarà 50, 100 papallona i 50 lliures.
Alexandra Mejia: Nedarà 100 papallona i 200 estils.
Yann Lecoq: Nedarà 50 i 100 papallona.
Aitana Mauriz: Nedarà 50 i 100 lliures.

A la mateixa competició, tot i que defensant els colors del CN Lleida, competiran Bernat i Tomàs Lomero a les següents proves:
Bernat Lomero: Nedarà 50 i 100 papallona, 100 lliures.
Tomàs Lomero: Nedarà 50 papallona, 50 i 100 lliures.

La competició que es durà a terme a la Piscina Paco Yoldi a Anoeta prendrà unes fortes mesures de seguretat per prevenir el contagi de la Covid19.

El nedadors surten d’Andorra el 28 de desembre a les 8 del matí i tornaran el 30 de desembre, després d’esmorzar de Sant Sebastià.

La competició es portarà a terme el dia 29 de desembre amb un sistema de competició on les eliminatòries es faran a partir de les 10 del matí i les finals a partir de les 18:30.

Tags: