Nàdia Tudó i Bernat Lomero participaran a Loulé

Nàdia Tudó i Bernat Lomero participaran a Loulé

Els nedadors de l’equip nacional absolut Nàdia Tudó i Bernat Lomero formaran part de la delegació andorrana conjuntament amb el director esportiu Xavier Torrallardona que viatjarà a l’Open de Loulé (Portugal) del 14 al 16 d’agost. La competició portuguesa, on també hi haurà les seleccions de Brasil, Espanya i Portugal presentarà un bon cartell, on només 16 nedadors poden participar per prova i un total de 80 nedadors.

Nàdia Tudó ha estat acceptada i d’aquesta manera nedarà els 50, 100 i 200 braça i els 200 estils on podrà testejar-se de cara a futures competicions oficials com el Campionat absolut d’Alemanya del proper octubre.

Per la seva part, la conformitat de Bernat Lomero farà que nedi els 50 esquena, els 50 i 100 lliures i els 100 papallona, en una competició que li servirà igual que a la Nàdia, per saber a quin nivell es troba.

Conformitat d’Esports i Salut del Govern per representar a Andorra.

Malgrat que formen part de l’equip nacional absolut, la Federació Andorrana de Natació ha volgut seguir els Canals pertinents en referència als nedadors i al cos tècnic que es desplaci a Portugal. D’aquesta manera ha mantingut converses amb els ministeris d’Esports i Salut per notificar la intenció de sortir a competir, rebent d’ambdós ministeris el vistiplau.