Nàdia Tudó i Bernat Lomero acomiaden la seva participació en Melbourne

Nàdia Tudó i Bernat Lomero acomiaden la seva participació en Melbourne

Melbourne, Centre aquàtic i esportiu (MSAC), Austràlia.— Quarta i última jornada per a Nàdia Tudó i Bernat Lomero en el 16è Campionat del Món de Natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre del 2022, a la ciutat de Melbourne, Austràlia.

Nàdia Tudó ha nedat la 1a sèrie dels 200 m braça i ha acabat segona amb un temps de 2:31,45 que li ha valgut la 28a plaça de la classificació.

‘Afrontava aquesta segona prova amb moltes ganes, esperava assolir una millor marca, però no ha pogut ser’, ha dit Tudó en declaracions al poc d’acabar la prova.

‘Nàdia, ha hagut de parar de forma sobtada a l’octubre, ha matisat Maltrana, director tècnic de la FAN: ‘Ara per ara, lluita per recuperar la forma que li permet estar a gust a l’aigua. Veure la seva la progressió cap a la comoditat, des de l’inici de la prova fins al final, és el millor símil per a explicar el compromís que l’impulsa’.

Bernat Lomero, ha competit en la 6a sèrie dels 50 m lliures, ha acabat setè, amb un temps de 22,93 que li ha valgut el 51è lloc de la classificació general: ‘La marca d’avui no ha estat la que esperava. Les sensacions en nedar i la tècnica han estat bones, però el viratge no ha estat prou fort i aquí, en comptes d’aconseguir més velocitat, he perdut la que portava’ ha declarat Lomero, en finalitzar la seva participació.