Ramírez i Tudó ajuden a que el CNB acabi cinquè de la Copa d’Espanya de DH

Ramírez i Tudó ajuden a que el CNB acabi cinquè de la Copa d’Espanya de DH

Aquest passat dimarts ha finalitzat a Castelló, la Copa d’Espanya de clubs, pel que fa a les categories de divisió d’honor i primera divisió. La representació andorrana, en aquestes categories, ha anat de la mà de les nedadores Mònica Ramírez i Nàdia Tudó que defensant els colors del CNB han aconseguit la cinquena posició final de la divisió d’honor femenina i per tant es mantindran a la categoria, després d’haver aconseguir l’ascens la temporada anterior. El club barceloní que entrena Jaume Morata feia 25 anys que no aconseguia una cinquena posició a la màxima categoria de la natació espanyola.

Les dues nedadores del principat no han aconseguit millorar cap de les seves marques personals, tot i que en alguna de les proves s’han quedat en el mateix segon.

D’aquesta manera finalitza per a elles, igual que per la resta de nedadors del Principat, un 2020 dificultós on Mònica Ramírez ha prioritzat la seva feina professional (és infermera) i Nàdia Tudó ha vist retallada la seva progressió per l’aturada obligada de tots els esportistes degut a a pandèmia.

L'equip femení del CNB amb Mònica Ramírez i Nàdia Tudó. Foto: CNB.

L’equip femení del CNB amb Mònica Ramírez i Nàdia Tudó. Foto: CNB.