Mònica Ramírez: ‘Ha arribat el moment de viure la natació d’una altra manera. M’encanta nedar i entrenar i no vull deixar de fer-ho’

Mònica Ramírez: ‘Ha arribat el moment de viure la natació d’una altra manera. M’encanta nedar i entrenar i no vull deixar de fer-ho’

Escaldes-Engordany, centre de negocis Andbank.– ‘Estic orgullosa de tot el que m’ha aportat la natació. Tant a nivell de resultats i experiències que he viscut, com pel tipus de somnis que he complert, i sobretot, per la persona que m’ha fet; els valors que m’ha transmès, la capacitat de sacrifici, de superar-me, organitzar-me, de fer les coses amb amor, il·lusió i de somiar. Gràcies a la natació soc com soc i gràcies a ella he arribat on estic com a esportista, com a professional i com persona’.

Amb aquestes paraules, de la mà de Joan Clotet, president de la Federació Andorrana de Natació i de Josep Maria Cabanes, subdirector general de Banca País d’Andbank, Mònica Ramírez Abella, ha intentat resumir la seva trajectòria esportiva durant la roda de premsa del seu comiat oficial de la competició en categoria Absoluta de Natació i davant la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva i el secretari d’estat de l’Esport Justo Ruiz.

‘Mònica ha deixat un legat de quinze anys en competicions internacionals, ha estat trenta-tres vegades internacional per Andorra i segurament una de les seves participacions més especials, ha estat en els Jocs Olímpics de Londres l’any 2012’, resumia Clotet, per a continuar: ‘Avui és un dia històric per a la natació andorrana i hem volgut estar al costat de Mònica per agrair-li la seva dedicació i el seu esforç. Mònica, ha estat la millor nedadora d’Andorra, fins ara’

Per la seva part, Josep M. Cabanes, ha destacat l’exemple de Ramírez com a esportista d’elit per als més joves, desitjant que la seva trajectòria inspiri als més petits i que representi un gran estímul quan hagin d’emmirallar-se en algú.

Tant Clotet com Cabanes han tancat les seves intervencions agraint-li Ramírez la seva dedicació plena a la selecció Absoluta de Natació i desitjant-li molts èxits, durant l’exercici de la seva carrera professional com a infermera.

Durant la seva intervenció, Clotet, també, ha avançat que la FAN té previst crear una secció dins la pàgina web de la Federació, per fer reconeixement de la trajectòria històrica dels millors nedadors d’Andorra.