L’Hocine Haciane renova com a entrenador de la FAN

L’Hocine Haciane renova com a entrenador de la FAN

La Federació Andorrana de Natació i l’ex-nedador andorrà Hocine Haciane han renovat el contracte de treball per la qual cosa, l’ex-nedador passa a ser treballador indefinit de la Federació Andorrana de Natació.

Hocine Haciane continua essent, hores d’ara, el millor nedador que ha donat el Principat. Amb un total de 25 medalles en els Jocs dels Petits Estats, la vinculació permanent amb el cos tècnic de Federació era una de les prioritats que ha tingut des de la seva entrada com a president, Joan Clotet.

La signatura s’ha portat a terme a Seu Central d’ANDBANK, patrocinador principal de la Federació, en presència del seu sots Director General de Banca País, Josep Maria Cabanes que ha volgut destacar “els valors que transmet la natació són amb els que ens sentim identificats com a marca”. Cabanes va afegir “aquesta vinculació ha de servir perquè els joves nedadors tindran al seu referent en el seu dia a dia i això és congratula”.

Per la seva banda, Joan Clotet ha manifestat que “és un acord important per a nosaltres ja que vinculem al millor nedador que ha tingut Andorra, amb la Federació i serà un bon mirall per als petits que pugen”. Clotet ha explicat també que “busquem que els nedadors absoluts que finalitzen la seva carrera esportiva es vinculin com a entrenadors. Aquest és el pas que ens cal per seguir creixent com a federació”. Clotet va explicar que “en el darrer curs que la FINA va fer a Andorra, vam tenir diferents nedadors prenent part, això demostra a seva vinculació i estima per la natació i és el que busquem”.

La crisi sanitària provocada per la Covid19 ha fet que l’activitat aquàtica s’hagi aturat, pel que fa a les competicions. De totes maneres, els grups de seguiment i control de la FAN segueixen entrenant, esperant el moment per competir.