La segona fase del Trofeu FAN torna a fer competir la natació andorrana

La segona fase del Trofeu FAN torna a fer competir la natació andorrana

La piscina del Poliesportiu d’Encamp ha viscut aquest dissabte la segona fase del Trofeu FAN de natació. Un total de 69 nedador (hi ha hagut sis baixes respecte a les llistes oficials) dels diferents clubs del país: CN Serradells, CN Ordino, CN Escaldes, CN Encamp, Cleser, CE Sant Julià.

La segona fase s’ha disputat en quatre blocs, seguint les recomanacions del govern que marquen degut a la pandèmia que es segueix vivint.

Esportivament parlant, cal destacar que els nedadors absoluts Bernat i Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina, Jordan Lecoq i Nàdia Tudó no han participat a la competició andorrana ja que es troben a Barcelona, on participen en el Trofeu Alejandro López que organitza el CN Sant Andreu.

A Encamp, els nedadors han pogut posar en context els entrenaments que estan portant a terme, després de Nadal, de cara a futurs compromisos esportius a la que es pugui competir a Catalunya.

La segona fase del Trofeu FAN ha despertat molta expectació, s’ha pogut seguir per streaming des de la pàgina de facebook de la FAN i ha comptat amb la presència de Sílvia Riva, Ministra de Cultura i Esports i Justo Ruiz, Secretari d’Estat d’Esports.

A l’espera de la oficialització dels temps, no hi ha hagut cap rècord nacional a les proves disputades, cosa entendible a l’alçada de la temporada en la que estem.