Encamp acollirà la segona fase del Trofeu FAN

Encamp acollirà la segona fase del Trofeu FAN

La piscina del Poliesportiu d’Encamp acollirà el proper dissabte dia 13 de febrer, la segona fase del TROFEU FAN de natació pel que fa a les categories infantil*, infantil, júnior, absoluts i màsters. Un total de 75 nedadors participaran en la competició que tindrà unes mesures excepcionals degut a la pandèmia.

La competició tornarà a ser a porta tancada i només esportistes i tècnics podran accedir a la piscina. Per aquest motiu la Federació Andorrana de Natació ha contractat els serveis de Lexviral, empresa de màrqueting, comunicació i serveis d’streaming encampadana per poder emetre la competició per streaming pel seu canal de facebook.

La competició està dividida en quatre sessions, per així no aglutinar un nombre superior de 50 persones (entre tècnics, àrbitres, staff i esportistes) a la instal·lació. Després de cada un dels blocs es desallotjarà la instal·lació per fer la desinfecció pertinent, reprendre la competició amb les màximes garanties.

Els horaris de cada una dels blocs són: 10:00, 12:30, 16:30 i 18:30.

Segons les inscripcions, els blocs tindran els següents nedadors participant:

Bloc 1: 35 nedadors.

Bloc 2: 27 nedadors.

Bloc 3: 38 nedadors.

Bloc 4: 33 nedadors.

Els nedadors Bernat Lomero, Jordan Lecoq, Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Nàdia Tudó no participaran a la competició ja que es troben a Barcelona on participaran en el Trofeu Alejandro López que organitza el CN Sant Andreu.

Tags: