La Nàdia, en Bernat i en Tomàs a la Copa Catalana de clubs

La Nàdia, en Bernat i en Tomàs a la Copa Catalana de clubs

Aquest cap de setmana els nedadors de l’Equip Nacional de Natació d’Andorra (ENNA), Nàdia Tudó (CN Barcelona) i els germans Bernat i Tomàs Lomero (CN Lleida) participaran a la Copa Catalana absoluta de clubs de natació que organitza, a porta tancada, el CN Barcelona, a la piscina de l’escullera i amb unes grans mesures de seguretat.

Una competició que els servirà per mesurar en el nivell en que es troben i la seva evolució després de la competició que varen fer a l’estiu a Loulé (en el cas de Nàdia Tudó i Bernat Lomero).

Nàdia Tudó i Bernat Lomero.

D’aquesta manera, i tot i que encara poden haver-hi modificacions ja que fins al darrer moment poden fer canvis, els nedadors andorrans tenen previst competir a les següents proves:
Nàdia Tudó: 100 i 200 braça.
Bernat Lomero: 100 papallona.
Tomàs Lomero: 100 esquena, 100 estils i els 50 d’eliminatòries.

Cal recordar que Nàdia Tudó competeix amb el CN Barcelona que milita a 1a divisió. Aquesta competició es disputarà el dissabte en jornada de matí (10h) i tarda (17h).

Bernat i Tomàs Lomero competeixen amb el CN Lleida que milita a 2a divisió. La seva competició es disputarà diumenge en jornada de migdia (12h30) i tarda (18h45).

Tags: