La FINA aprova la beca per a Tomàs Lomero

La FINA aprova la beca per a Tomàs Lomero

Tomàs Lomero agafarà el relleu del seu germà Bernat i serà becat per la FINA per poder preparar el cicle olímpic amb les màximes garanties. Aquesta ha estat la decisió que ha pres el màxim organisme de la natació mundial que ha cregut oportú, segons una comissió d’avaluació de la mateixa FINA atorgar-li la beca al nedador andorrà en veure-li possibilitats de tenir el nivell per participar en els JJOO de París.

Tomàs Lomero es desplaçarà al mateix Centre d’Entrenament de la FINA que va escollir el seu germà Bernat, com és el de Kazan que ell mateix ja coneix, degut a que va ser la seu del passat campionat d’Europa. Allà prepararà el seu primer compromís important, d’ençà que te la beca com serà el 19è Campionat del Món de piscina llarga que es disputarà, el juliol del 2022, al Japó.

L’estada a Kazan de Tomàs Lomero començarà el proper 1 de febrer de 2022 i tindrà una durada de dotze mesos.

La Federació Andorrana de Natació continua tenint la confiança de la FINA. D’aquesta manera, de nou, un esportista de la FAN, rep una beca FINA que certifica el bon treball i la progressió que tenen els nedadors andorrans. Anteriorment a Tomàs Lomero, varen rebre la beca FINA, el seu germà Bernat Lomero i Nàdia Tudó.

Tags: