La FAN utilitzarà la piscina del CEO gràcies al conveni del Ministeri d’Esports i el Comú d’Ordino

La FAN utilitzarà la piscina del CEO gràcies al conveni del Ministeri d’Esports i el Comú d’Ordino

La Federació Andorrana de Natació utilitzarà la piscina del Centre Esportiu d’Ordino gràcies a l’acord que varen signar el passat dijous el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra i el Comú d’Ordino i que aquest divendres s’ha rubricat amb la signatura per part del president de la FAN, Joan Clotet i la Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports d’Andorra.

En aquest sentit, el màxim mandatari de la natació andorrana ha volgut agrair tant a Govern com al Comú d’Ordino “la predisposició a ajudar a la Federació perquè els nostres esportistes puguin tenir un lloc per entrenar, fer concentracions i estades”.

Cal recordar que la seu d’entrenaments de la FAN fins el 2018 era la piscina de Serradells. Un cop els fets ocasionats a finals del 2018 on la piscina del club de la capital va quedar completament inutilitzable, la FAN ha hagut de buscar solucions temporals per intentar que els nedadors del país que formen part dels diferents grups de selecció puguin “seguir el pla específic” que es marca des de la Federació. En aquest sentit Clotet ha indicat que en l’actualitat s’entrena a “Ordino, Sant Ermengol i Encamp, a més de fer el treball en sec a les instal·lacions del CTO”.

La diversificació per nivells i categories a les diferents instal·lacions ha coincidit amb la Covid19, cosa que ha permès més fàcilment complir els protocols que estableix Govern. Tot i això, el propi Clotet reconeix que “seguim treballant amb diferents comuns del país, per tenir convenis de col·laboració que permeti entrenar als nedadors del país en les millors garanties”.

FASE4. TROFEU FAN A SANT JULIÀ

El proper dissabte 20 de març, la piscina del Centre Esportiu de Sant Julià acollirà la quarta fase del Trofeu FAN. Seguint els protocols establerts per Govern, la competició estarà destinades a les categories aleví, aleví*, infantils, júniors i absoluts. Aquest cop els màsters no participaran. Els torns de competició seran de les 10:00 i les 12:30.