La FAN participa a les votacions de la LEN

La FAN participa a les votacions de la LEN

La Federació Andorrana de Natació (FAN) de la mà del seu president, Joan Clotet ha participat a les votacions per escollir el nou president de la Ligue Européene de Natation (LEN). La circumstàncies creades per la Covid19 han fet que les votacions que estaven presistes per portar-les a terme durant el Campionat d’Europa de Budapest, s’hagin portat a terme de manera telemàtica.

Un cop s’han portat a terme les votacions, s’ha decidit que Paolo Barelli (ITA) ha estat re-elegit com a president. David Sparkes (GBR) serà el Secretari General i Fernando Carpena (ESP), el tresorer. Per primera vegada la LEN tindrà dues vicepresidències femenines, de la mà de Pia Holmen (DEN) i Tunde Szabo (HUN).

Dimitris Diathesopoulos (GRE) ha mantingut la vicepresidència juntament amb Andriy Vlaskov (UKR) i Marius van Zeijtz (NED). Sis dels membres del Bureau han estat reelegits: Joe Caruana (MLT), Camelia Potec (ROU), Alexandar Sostar (SRB), Marco Stacchiotti (LUX), Alexei Vlasenko (RUS) i Noam Zwi (ISR). I hi ha tres nous membres: Christer Magnusson (SWE), Predrag Sloboda (CRO) i Sami Wahlmann (FIN).