La multinacional KONE, nou patrocinador de la FAN

La multinacional KONE, nou patrocinador de la FAN

La multinacional KONE, líder en el desenvolupament de solucions innovadores i eco-eficients per ascensors, escales i portes automàtiques d’edificis i la Federació Andorrana de natació (FAN) han signat un acord que vincularà la multinacional finesa com a patrocinador de la federació.

A la signatura de l’acord, Marcos Ramos, director regional de Catalunya i Andorra ha volgut destacar que “amb la Federació Andorrana de Natació ens uneixen molts valors que ha fet molt fàcil que puguem col·laborar plegats”. Ramos ha afegit “sacrifici, compromís, constància, són valors que compartim”.

Per la seva part, Joan Clotet, president de la FAN ha valorat l’acord dient que “ens congratula que una multinacional que està present en més de 67 països directament hagi decidit donar-nos suport”. Clotet ha afegit “esperem que sigui el principi d’una gran relació que deixi satisfets ambdues parts”.

En l’acord, la FAN es compromet a realitzar diferents campanyes i activitats publicitàries per promocionar els productes i serveis de la marca KONE.

Cal tenir present que aquest final del 2021, els nedadors de la FAN participaran en el Campionat d’Europa que es farà a Kazan i el Campionat del Món que es farà a Abu Dabi.

Carol Cuen, secretaria general de la FAN; Marcos Ramos, director regional de Catalunya i Andorra de KONE; Joan Clotet, president de la FAN i Enric Borrellas, responsable de vendes de KONE a Andorra.