El President Clotet visita els equips nacionals

El President Clotet visita els equips nacionals

El president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet ha estat aquest passat dissabte al matí, en l’entrenament dels equips nacionals de natació i de natació artística que s’han portat a terme a la piscina del Centre Esportiu Ordino. Ha estat el primer acte que Clotet ha efectuat com a màxim representant de la natació nacional.


Clotet ha volgut dirigir-se als esportistes amb l’objectiu de transmetre les “línies bàsiques” del que seran els seus quatre anys de mandat, com també ha encoratjat per “seguir treballant fort, amb dedicació i esforç” recordant que són la imatge del país. El president de la FAN ha demanat un pas més a tots els esportistes i que “és sentint orgullosos de formar part dels equips nacionals i de representar Andorra”.
Al costat del president de la FAN hi ha hagut Jordi Serracanta, conseller d’esports del comú d’Ordino. Serracanta ha mostrat la seva satisfacció per “tenir els equips nacionals entrenant al CEO”. En aquest sentit Serracanta també ha volgut donar les gràcies al secretari d’Estat, Justo Ruiz, d’igual manera que ho ha fet Joan Clotet, al dir que “el secretari d’estat ha estat clau perquè poguéssiu entrenar com calia i crec que heu estat en una gran instal·lació que esperem que seguiu visitant”.
Cal recordar que els equips nacionals de natació i natació artística seguiran entrenant a Ordino sota les ordres de Xavier Torrallardona i Hocine Haciane, pel que fa a la natació i Natàlia Meca, a la natació artística.