Joan Clotet participa en el Congrés de la FINA representant Andorra

Joan Clotet participa en el Congrés de la FINA representant Andorra

El president de la Federació Andorrana de Natació (FAN) ha estat present, durant el Mundial de piscina curta que es va fer a Abu Dhabi, en el Congrés Mundial de la natació. Allà, el màxim mandatari de la natació andorrana va poder copsar les noves línies de treball que portarà la FINA. Clotet va aprofitar la trobada per a reunir-se amb els presidents de la Federació Francesa, de la Portuguesa i de l’Espanyola, on va rebre una resposta positiva i bona predisposició per desenvolupar un treball conjunt.

El president de la FAN va aprofitar per “vendre” Andorra com a destí d’estades esportives en alçada, en un clar suport al treball desenvolupat pel Comú d’Encamp i el Comú d’Ordino a l’hora de portar grup d’activitats aquàtiques al Principat.

Clotet també es va reunir amb la FINA per tractar en primera persona la possibilitat que Andorra sigui, de manera fixa, un país on la Federació Internacional de Natació pugui desenvolupar els seus programes de formació de les seves diferents modalitats.

El president de la FAN ha analitzat les diferents reunions dient que “estic content de com obren les portes a Andorra”. Clotet ha afegit “la FINA ha mostrat un gran interès a seguir treballant amb Andorra gràcies a la feina que estem fent i sobretot com l’estem fent” i ha seguit dient “segons la FINA ens segueixen tant en l’aspecte esportiu, com també en les diferents accions que portem a terme en el país, i estan al corrent de tot el que passa a la natació andorrana”. Per finalitzar, Clotet ha volgut destacar “les bones relacions que tenim amb les Federacions de França, Portugal i Espanya que ben segur ens portarà a desenvolupar accions conjuntes pel benefici dels esports aquàtics”.

Tags: