Hocine Hociane, nou responsable tècnic de la natació andorrana

Hocine Hociane, nou responsable tècnic de la natació andorrana

Aquest divendres al matí s’ha presentat a la sala d’actes de la seu central d’Andbank, a Hocine Haciane com a nou responsable tècnic de la natació andorrana amb la presència de Josep Maria Cabanes, en representació d’Andbank, patrocinador principal de la FAN i de Joan Clotet, president de la Federació Andorrana de Natació.

A la presentació, Joan Clotet ha explicat el motiu del canvi de responsable tècnic al dir que “estava pactat des de gener i ha estat un final de cicle, reiterant el millor dels desitjos per Xavier Torrallardona, en els seu futur professional”. En aquest sentit, Clotet ha valorat a Hociane com a “el millor nedador que ha tingut Andorra ara passarà a ser el màxim responsable tècnic de la natació, és a dir, des de les categories més petites passant pels màsters, com també la modalitat de les aigües obertes”. Clotet ha afegit que “ens va presentar un projecte esportiu que ens va agradar i li fem confiança per tirar-ho endavant”. Clotet ha valorat també que “aquest nomenament també té el suport de tots els clubs del país, això farà que torni a haver-hi un treball en equip”.

Per la seva banda l’exnedador Hocine Hociane ha volgut iniciar el seu parlament “donant les gràcies a Andbank i a la junta directiva de la FAN per la confiança i creure en el seu projecte”. Haciane ha explicat també els seus objectiu al dir que “el primer test de veure el treball que fem serà en Malta 2023, ja que estem treballant molt amb la base del 2005 i 2007”. Haciane també ha explicat que “em sento molt il·lusionat amb aquest nomenament perquè conec plenament la base de la natació andorrana i crec que amb un bon treball i esforç podrem aconseguir grans cites”. Haciane que ha centrat la seva explicació en el treball amb els nedadors alevins i infantils, també ha volgut parlar dels júnior i dels absoluts, al dir que “el treball que porten a terme donarà els seus fruits, però els encoratjo a seguir treballant fort”. Haciane ha valorat també que “m’agradaria aconseguir final A en els campionats d’Espanya, i per això han de treballar fort, amb mentalitats de sacrifici i donar-ho tot”. El ja, màxim responsable tècnic posa el seu punt de mira amb París 2024 “sempre he estat ambiciós i espero aconseguir mínimes per Paris 2024”.

Per la seva banda, Josep Maria Cabanes ha volgut desitjar-li “tota la sort a l’Hocine amb aquest nomenament perquè estic segur que farà un bon treball amb la base d’aquest esport tan sacrificat com és la natació”.