Hocine Haciane inicia un nou projecte professional i es veu obligat a deixar la FAN

Hocine Haciane inicia un nou projecte professional i es veu obligat a deixar la FAN

El passat 31 d’agost Hocine Haciane ha deixat de ser el responsable tècnic de la natació andorrana després d’arribar a un acord amb la Federació per rescindir el seu contracte. Un nou projecte professional que feia incompatible ha estat la causa que el que fou millor nedador del país es desvinculi oficialment de la FAN.

El propi Hocine Haciane ha volgut valorar la decisió al dir que “m’ha sorgit la possibilitat d’iniciar un projecte professional que feia temps que esperava que és incompatible amb la meva responsabilitat a la FAN”. Haciane ha continuat dient que “la incompatibilitat amb la FAN ha fet que hagi de prendre aquesta decisió que lamento profundament, perquè havia complert el somni de ser el màxim responsable de la natació del meu país”. Haciane ha finalitzat dient “vull donar les gràcies al President i a la Junta Directiva per la confiança que van demostrar amb mi per otorgar-me el càrrec que he ocupat”.

De la seva part, Joan Clotet, president de la Federació Andorrana de Natació ha lamentat la decisió que ha pres l’Hocine Haciane, tot i que la respecta i l’accepta al dir que “és una llàstima que Hocine no segueixi amb nosaltres perquè era una clara aposta per la gent de la casa” Clotet ha seguit dient “la Junta Directiva vol agrair la tasca portada a terme i vol desitjar-li el millor dels èxits professionals en aquest nou projecte que inicia”. Clotet ha finalitzat dient “cal dir que l’Hocine té les portes obertes de la Federació pel que vulgui o necessiti, i m’agradaria tot i que ara es desvincula de la FAN, poder tenir col·laboracions temporals que siguin beneficioses tant per a ell com als propis nedadors/es”.

La Federació Andorrana de Natació iniciarà la recerca d’un nou entrenador pels equips nacionals.