Finalitza el Campionat Nacional Open d’Estiu de Natació Artística a Portugal

Finalitza el Campionat Nacional Open d’Estiu de Natació Artística a Portugal

Portugal, Complex Esportiu Municipal de Tomar.- Avui ha finalitzat el Campionat Nacional Open d’estiu de Natació Artística, organitzat per la Federació Portuguesa de Natació i celebrat entre el 15 i el 17 de juliol a la piscina del complex esportiu de la ciutat de Tomar, amb la participació de 265 esportistes i 21 clubs de països com Malta, Ucraïna, Països Baixos, Andorra i Portugal.

Andorra que participava amb dos duets Infantils, un duet Aleví i Figures ha estat representada per Jasmine Serrano, Zoe Palau, Ada Aran i Mar Torra en Infantil i les abanderades de la delegació en la cerimònia de presentació de clubs o ‘parade’, les Alevins, Helena Fonolleda i Neus Gustavsson.

Natàlia Meca, coordinadora de Natació Artística de la FAN: Aquest és el nostre primer desplaçament internacional —més enllà de l’àmbit català— després de dos anys. El grup ha arribat a Portugal amb ganes, supermotivades i satisfetes amb el punt de forma adquirit durant els entrenaments’

Durant la primera sessió de rutines lliures, Mar Torra, ha fet 39ena amb una puntuació de 57.7; Jasmine Serrano, 45ena amb 54.5; Zoe Palau, 47ena amb 54.2 i Ada Aran: 68ena, amb una bona participació però penalitzada per una errada en una de les figures i puntuació total de 43.6, pel que fa a les participants Alevins, Helena Fonolleda, ha fet 40ena amb 49.9 i Neus Gustavsson 47ena amb una nota de 47.7.

Als duets lliures Infantil, el tàndem de Jasmine Serrano i Zoe Palau, ha assolit un 11è lloc a la classificació general amb 111.4619 punts i el binomi d’Ada Aran i Mar Torra una 14ena posició a la classificació general amb 107.7362

Pel que fa a la participació del duet Aleví, Fonolleda i Gustavsson, han acabat al 10è lloc de la classificació general amb 55.5, després d’una meritòria actuació i un total de 103.9282 punts.

Lara Miquel, entrenadora: ‘Totes han demostrat l’actitud i el compromís, necessari per a afrontar aquest tipus de competicions, això ens ha permès obtenir un balanç final positiu com a delegació. La disponibilitat de piscina als entrenaments no ha estat com hagués volgut, la calor excepcionalment alta d’aquests dies, o els nervis, podrien haver afectat l’estat anímic i el rendiment esportiu sobre la participació general, contrari a això, el que realment hem vist, és l’actitud individual de cadascuna d’elles, com a competidora, per sobre dels petits inconvenients. Estem molt satisfetes’.