El Trofeu FAN, dissabte 19 de desembre a Sant Ermengol

El Trofeu FAN, dissabte 19 de desembre a Sant Ermengol

El proper dissabte 19 de desembre es portarà a terme a la piscina del Col·legi Sant Ermengol, el Trofeu Fan de natació, primera competició de natació que s’organitzarà al país, post Covid19.

En el Trofeu FAN competiran nedadors a partir de 16 anys, com estipulen els protocols establerts pel Govern i ho faran amb les màximes mesures de seguretat que han estat contrastades i avalades pel ministeri d’Esport i de Salut.

Des de la FAN es busca que els nedadors puguin almenys competir un cop abans de finalitzar la temporada, ja que cal recordar que des del confinament que molts d’ells i elles no ho han pogut fer.

El Trofeu FAN es desenvoluparà en jornada de matí i tarda on participaran les categories júniors, absoluts i màsters.

La competició es portarà a terme a porta tancada i tindrà uns protocols d’arribada i sortida per a cada un dels clubs. Els nedadors hauran de portar sempre la mascareta, fins a la sortida de les seves respectives proves i un cop competit se l’hauran de tornar a col·locar.

El president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet ha ressaltat que “des de la Federació estem treballant fort per donar les possibilitats de competir a tots els nedadors i nedadores”. Clotet ha afegit “de moment els júniors, absolut i els màsters ho podran fer aquest cap de setmana, però estem treballant per confeccionar una competició pels prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, a l’espera que Govern, tant el ministeri d’Esports com Salut, ens autoritzi”.