El Col·legi Sant Ermengol i la FAN renoven l’acord de col·laboració

El Col·legi Sant Ermengol i la FAN renoven l’acord de col·laboració

Aquest dimarts la direcció del Col·legi Sant Ermengol i la Federació Andorrana de Natació han signat la renovació del conveni de col·laboració que permetrà a part dels equips nacionals de natació poder entrenar a la piscina.

El Col·legi Sant Ermengol i la FAN porten col·laborant fa temps i enguany, la renovació del conveni permetrà a part dels equips nacionals de la FAN continuar amb la seva activitat de perfeccionament, un treball paral·lel a la que fan amb els clubs.

La signatura de la renovació del conveni ha anat a càrrec de Maria Josep Pascual, com a directora de l’escola i de Joan Clotet, com a president de la FAN.

“Per a nosaltres és un plaer renovar la col·laboració amb la FAN perquè puguin utilitzar la nostra piscina, els equips nacionals” comentava Pascual. Per la seva part, Joan Clotet també ha volgut agrair el tracte que sempre han tingut per part del Col·legi al dir que “estem molt agraït al Col·legi Sant Ermengol per l’ajuda que ens proporciona al facilitar-nos una instal·lació perquè els nostres equips nacionals puguin entrenar”. Clotet ha afegit “estem molt còmodes i les màximes facilitats fan que els nostres nedadors puguin entrenar-se amb garanties”.

 

Tags: