Dos nedadors andorrans rebran una beca FINA

Dos nedadors andorrans rebran una beca FINA

Per primera vegada dos nedadors andorrans, Bernat Lomero i Nàdia Tudó rebran una beca del màxim organisme internacional de natació, com és la FINA.

Bernat Lomero serà enguany, la segona vegada que rebrà aquesta beca que té com a objectiu permetre i facilitar una planificació d’entrenaments en un dels centres internacionals que disposa la FINA arreu del territori. La temporada passada Lomero va estar entre Estats Units i Tailàndia, cosa que li va permetre millorar molt les seves marques i acostar-se al seu gran objectiu que és la mínima B per poder participar en els Jocs Olímpics.

Pel que fa a Nàdia Tudó serà la primera vegada que rebi aquesta ajuda de la FINA, que en el seu cas, li permetrà desenvolupar un programa molt més acurat de preparació de cara al seu objectiu, que igual que el del Bernat Lomero, implica aconseguir la mínima B per als JJOO. D’aquesta manera podria disposar de recursos per afrontar concentracions en alçada o disposar d’un equip de suport que li serà de gran ajuda.

Aquestes beques han estat concedides en veure la FINA com els nedadors andorrans estan desenvolupant un bon treball tècnic. La FINA també valora, el treball que es porta a terme des de la FAN i en aquest sentit, primer com a vicepresident i ara com a President, Joan Clotet està desenvolupant un bon treball institucional, no només amb la FINA, sinó també amb la LEN, la COMEN, el RFEN i la FCN.