COPA D’ANDORRA: LA FESTA DE LA FAN

COPA D’ANDORRA: LA FESTA DE LA FAN

La Massana, dimecres 8 de juny, sala de la Closeta.- En mig d’un clima festiu carregat d’optimisme i plans de futur, prop de 150 persones entre esportistes, familiars, autoritats i patrocinadors, la família FAN va fer balanç de la temporada de competició 2020-2021 i 2021-2022.

Aquest dimecres, després de gairebé tres anys d’abstinència (conseqüència dels efectes de la COVID 19), amb la presència del secretari d’Estat d’Esports del Govern d’Andorra, Justo Ruiz, i els representants d’Andbank, Maria Suárez i de KONE, Enric Borrellas, patrocinadors oficials de la FAN, i amb la col·laboració del Comú de la Massana, familiars i amics de la natació van fer acte de presència a la sala massanenca per a gaudir d’una celebració institucional, més aviat distesa, càlida i propera que va servir de marc propici per lliurar i gratificar els mèrits esportius de nedadors i clubs des de la Lliga Base fins a la categoria Màster d’Andorra en les modalitats d’artística i natació.

Un acte senzill, àgil, emotiu i dignament conduït en el que el President de la Federació, Joan Clotet, va aprofitar per fer una primera presentació de les novetats i canvis de futur que impulsa l’estructura federativa per a oferir un millor acompanyament del treball tècnic i un major suport de la progressió individual de tots els esportistes. Clotet va concloure l’acte encoratjant als atletes, famílies i entrenadors a seguir treballant amb il·lusió i passió per aquest esport. Una trobada que, com a colofó, va permetre presenciar moments de complicitat entre familiars i esportistes de totes les categories i clubs.