Bons resultats dels andorrans en el “Torneo Internacional de Navidad”

Bons resultats dels andorrans en el “Torneo Internacional de Navidad”

Bons resultats dels integrants de l’expedició de la Federació Andorrana de Natació a Donosti per participar en el “XXXVIII Torneo Internacional de Navidad” de natació, organitzat pel CN EASO. Un total de set finals amb dos rècords d’Andorra absoluts i tres rècords d’Andorra de 17 anys han estat els millors resultats dels nedadors que formen el grup de seguiment de la FAN on també hi eren, representant el CN Lleida, Bernat i Tomàs Lomero.

Als rècords nacionals absoluts de Tomàs Lomero en els 100 lliures amb un crono de 53,20 i de Aleix Férriz, en els 100 esquena amb un crono de 59,94 cal afegir els rècords nacionals de 17 anys, del nedador del Cleser, Aleix Férriz, en els 50 lliures amb un temps de 24,57, els 50 esquena, amb un temps de 28,34 i el rècord absolut que també ho és de la seva edat.

A més, els nedadors andorrans han aconseguit un total de 15 millors marques personals, en una piscina de l’EASO de Sant Sebastià de dimensió olímpica on no acostumen a entrenar els nedadors andorrans exceptuant Bernat i Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Mònica Ramírez i Nàdia Tudó que ho fa a les instal•lacions del CN Lleida i el CN Barcelona respectivament.

Als bons cronos aconseguits, cal afegir les tres medalles de: Bernat Lomero, al quedar primer en els 50 papallona; Tomàs Lomero, en quedar segon en els 50 papallona i el tercer lloc de l’Aleix Férriz en els 100 esquena, a la competició basca.

Tags: