Bona segona jornada dels andorrans en el Campionat d’Espanya de Sabadell

Bona segona jornada dels andorrans en el Campionat d’Espanya de Sabadell

Segona jornada del Campionat d’Espanya “Open”  que s’està portant a terme a Sabadell, en una jornada on el més destacat ha estat la MMP del nedador del CN Lleida, Patrick Pelegrina, que a la final B dels 50 braça ha aturat el crono en un 29,60, essent la seva MMP. En aquesta segona jornada també han competit Tomàs Lomero, a les preliminars dels 100 papallona, havent aturat el crono en un 57,10 i Nàdia Tudo que a la sèrie preliminar dels 50 braça ha fet un 33,80, donant-li opció a disputar la final B.

A les finals de la tarda, Patrick Pelegrina ha finalitzat cinquè de la final B o el que és el mateix 13è de la prova i 5è de la categoria absolut-jove amb el temps de 29,60 que representa una seva MMP però lluny del 29:38 que és el rècord nacional que ostenta Hocine Haciane.

En l’altre final B del dia, amb representació andorrana, Nàdia Tudó, a la prova dels 50 braça ha finalitzat, tercera de la final B o el que és el mateix, onzena classificada amb un temps de 33,63 i s’ha quedat a dues centèsimes del rècord nacional que ella mateixa ostenta que és de 33,61.

Cal posar en valor, ja que a la primera jornada es desconeixia, que Tomàs Lomero va aconseguir la medalla d’argent a la prova de 50 papallona a la categoria d’absolut-jove, disputada el passat dimecres. Tot i quedar sisè absolut, va ser segon i per tant medalla d’argent de l’absolut-jove aconseguint una medalla en els Campionats d’Espanya que feia temps que un representant andorrà no aconseguia.

Per divendres, a la tercera jornada de competició, tornarà a nedar Aleix Férriz a la prova de 200 esquena (09:30h) i Nàdia Tudó que ho farà en els 100 braça (09:54h).