Bernat Lomero marxa a Kazan, amb una beca de la FINA, a preparar l’Europeu de Budapest

Bernat Lomero marxa a Kazan, amb una beca de la FINA, a preparar l’Europeu de Budapest

El nedador andorrà Bernat Lomero, marxarà aquest dimarts 13 d’abril al migdia, cap a Barcelona, per dimecres agafar el vol que el porti a Kazan, on estarà com a mínim fins al maig, per preparar el Campionat d’Europa de Budapest. Bernat Lomero viatja a la població russa degut a la renovació que va fer la FINA de la seva beca de cara a preparar els seus objectius esportius, on entra sobretot, la consecució de la mínima B que li donaria accés a participar als JJOO de Tòquio.

Lomero que hauria d’estar preparat a Tailandia des de l’agost del 2020, els seus compromisos esportius s’ha vist afectat de ple, per la Covid19 que va fer que el govern del país asiàtic denegués el visat al nedador. Vist que el temps se li tirava a sobre, el nedador andorrà ha modificat el seu centre d’entrenament pel de Kazan, per poder tenir una preparació òptima que a hores d’ara ha hagut de fer a Lleida, en el club que entrena de fa 5 anys.

La confirmació del viatge va ser el passat divendres, amb el visat apunt i els bitllets fets, Bernat Lomero prepararà a Kazan, en un curt temps, el seu gran repte.