Bernat Lomero, frega el rècord d’Andorra dels 50 m papallona, en el seu debut al Campionat del Món de Natació de piscina curta

Bernat Lomero, frega el rècord d’Andorra dels 50 m papallona, en el seu debut al Campionat del Món de Natació de piscina curta

Melbourne, Centre aquàtic i esportiu (MSAC), Austràlia.— Bernat Lomero s’ha quedat a tres dècimes del rècord d’Andorra en el debut de la delegació andorrana en el 16è Campionat del Món de Natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre del 2022, a la ciutat de Melbourne, Austràlia.

Bernat, ha competit en la 4a sèrie dels 50 m papallona, ha acabat tercer, amb un temps de 24,29 que li ha valgut el 51è lloc de la classificació.

‘Nedar el primer dia, mai no és fàcil! Ser el primer de l’equip que neda tampoc. A l’inici de la prova, m’he trobat tranquil, bastant relaxat i he fet una bona sortida, amb un subaquàtic, com és habitual en mi que m’ha permès fer uns primers 25 m molt bons’, ha dit Lomero, poc després d’acabar la prova.

‘Com és usual, Bernat, ha competit bé. Petits detalls i poques dècimes, separen un bon resultat de la seva millor marca personal. Ha afrontat els primers 25 m a ritme de rècord. El viratge ha fet la diferència’ en opinió d’Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN, pràcticament al moment d’aturar-se el crono.