L’Open de Loulé finalitza amb 2 rècords d’Andorra i 1 MMP

L’Open de Loulé finalitza amb 2 rècords d’Andorra i 1 MMP

Tercera i darrera jornada de l’Open de Loulé a Algavre, on la representació andorrana ha tornat a competir, aquest cop, de nou, en tres proves. Bernat Lomero en els 100m papallona ha fet rècord d’Andorra.

El darrer dia de competició, el debut de la representació andorrana ha estat per part de Nàdia Tudó, a la prova de velocitat de la braça com és els 50m. L’andorrana ha aturat el crono en un 34,17 quedant-se a 56 centèsimes del rècord d’Andorra. (33,61)

La segona prova amb representació andorrana han estat els 100m papallona masculins de Bernat Lomero. El gran dels Lomero ha certificat el seu bon estat de forma i ha tornat a rebaixar el rècord d’Andorra que ell mateix tenia en possessió 56,73 fins el 56,37 sumant així el seu segon rècord nacional a la prova portuguesa.

La tercera i darrera prova ha anat a càrrec de Nàdia Tudó en els 200m estils. L’ordinenca ha aturat el crono amb un 2:24,27 quan la seva millor marca personal és el rècord d’Andorra que és de 2:22,38.

La participació andorrana ha finalitzat amb els dos rècords d’Andorra de Bernat Lomero en els 50m lliures i els 100m papallona i una MMP, del mateix Lomero en els 50m esquena. Per la seva banda, Nàdia Tudó tot i no millorar les seves marques ha estat en els registres que els tècnics tenien planificats.