Aleix Férriz aconsegueix un nou RN en els 100 esquena

Aleix Férriz aconsegueix un nou RN en els 100 esquena

Inici del Campionat d’Espanya a Sabadell tant a la categoria absoluta com a la júnior on ha hagut representació andorrana. Tomàs Lomero, a la prova de 50 papallona, a la sèrie preliminar ha aconseguit una MMP a l’aturar el crono en un 24,73. Per la seva banda, a la categoria júnior, Aleix Férriz ha aconseguit un nou rècord nacional a la prova dels 100 esquena, en rebaixar en 44 centèsimes el rècord anterior que també ostentava ell i deixant-lo en un 59,50.

La sessió del matí ha servit per fer les sèries lentes i les classificatòries, on en Bernat i en Tomàs Lomero han aconseguit classificar-se per la final A, a la prova de 50 papallona. Aleix Férriz, amb el seu rècord nacional s’ha classificat per a la final C, al quedar 23è total i 7è júnior.

A les finals de la tarda, en el 50 papallona, Bernat Lomero s’ha quedat a una centèsima d’igualar el rècord nacional de la prova en aturar el crono en un 24,67, quedant cinquè. A la mateixa prova, Tomàs Lomero, amb un 24,76 ha quedat sisè i que li ha donat la consecució de la medalla d’argent com a jove.

A la final C dels 100 esquena, de la categoria júnior, Aleix Férriz ha finalitzat setè, amb un temps de 59,99.

Per dijous, entraran en competició Patrick Pelegrina i Nàdia Tudó que nedaran al matí les preliminars del 50 braça. En aquesta segona jornada, Tomàs Lomero competirà al matí, a les preliminars de la prova dels 100 papallona.