Andorra és la protagonista indirecta a l’Assemblea General de la FCN

Andorra és la protagonista indirecta a l’Assemblea General de la FCN

Sense voler-ho, sense buscar-ho, però quan el president i el vicepresident de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet i Xavier Domingo, varen entrar a la sala on es portava a terme l’Assemblea General Ordinària de la FCN, totes les mirades es varen dirigir a ells, començant per la del president Enric Bertran. Un cop finalitzada l’Assemblea on es va aprovar la gestió comptable i esportiva de la temporada anterior, Clotet va rebre el suport dels membres de l’executiva de la FCN encapçalada pel president Bertran que li varen admetre la seva sorpresa i malestar per com dos nedadors andorrans amb llicència de la catalana: Bernat Lomero (CN Lleida) i Nàdia Tudó (CN Barcelona) no hagin estat aceptats per utilitzar les places d’universalitat per anar a Tokyo. 

L’estupefacció també era palesa als clubs. Dels més petits als més grans. Potències esportives com CN Sabadell, CN Terrassa, CE Mediterrani varen voler transmetre a Clotet el seu suport i com no entenien la manera de fer d’un COA que davant de tots havia de procurar per els esportistes del seu país.

Cal recordar que a diferència del que passa a Andorra, on el COA està ningunejant a la FAN, el president de la FCN és vicepresident de la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) que sí que té veu i vot en el COE, com també passa en el COI, on la FINA és una de les federacions amb més pes.

Tags: