Patrick Pelegrina es queda a una centèsima del pas a la final en la prova de 50 m braça del Campionat d’Espanya Absolut “Open Trials París 2024”, Astralpool

Patrick Pelegrina es queda a una centèsima del pas a la final en la prova de 50 m braça del Campionat d’Espanya Absolut “Open Trials París 2024”, Astralpool

Palma, piscines municipals de Son Hugo, Illes Balears.— Inici del 111è Campionat d’Espanya Absolut “Open Trials París 2024”, Astralpool; a la ciutat de Palma, Mallorca, amb una participació rècord de 1.222 nedadors de 30 països i 251 clubs que superen els 1.173 nedadors de 237 clubs presents a Màlaga en l’edició prèvia.

La representació internacional està formada per cinquanta nedadors de 29 països: Zimbàbue, Veneçuela, Estats Units, Uruguai, Taiwan, Suïssa, Portugal, Panamà, Marroc, Perú, Índia, Alemanya, Gran Bretanya, França, Maurici, Xile, Bolívia, Egipte, Txèquia, Líban, Mèxic, Estònia i Andorra, tots en disputa per una mínima olímpica.

Patrick Pelegrina, ha nedat la seva sèrie de la prova de 50 m braça, en crono de final A, amb el 6è millor temps d’arribada acumulat entre 91 competidors. S’ha quedat a només una centèsima de l’últim lloc de classificació disponible per a poder disputar la final.

Les condicions del campionat, limiten en dos (2) la participació de nedadors finalistes amb passaport diferent de l’espanyol. Pelegrina ha optat per participar en el Campionat d’Espanya, en detriment de l’Europeu, principalment per a duplicar les seves opcions de millorar marca.

Patrick del CE Mediterrani, ha nedat pel carrer cinc de deu de la 4a sèrie classificatòria de quatre. Ha finalitzat la prova amb un temps de 28,54 com a 3r no espanyol (+0,79 d’escletxa) i 751 punts AQUA, darrere del portuguès Francisco Quintas, 4t classificat per temps acumulat de les sèries (1r no espanyol: 28,51) i del marroquí Samy Boutouil, 5è classificat (2n no espanyol: 28,53).

Demà dimecres 19 de juny, dia 2 de competició, Pelegrina finalitzarà la seva participació en el campionat amb la prova de 100 m braça. Sèries preliminars al matí i finals a la tarda.

📸 per cortesia de: @fotonatacion