Èxit de convocatòria en la represa de l’activitat competitiva de la piscina Olímpica dels Serradells

Èxit de convocatòria en la represa de l’activitat competitiva de la piscina Olímpica dels Serradells

La Comella, Andorra la Vella, Centre Esportiu dels Serradells.- Els clubs de natació d’Andorra: CN Encamp, CLESER, CN Serradells, LAUesport i CN Escaldes, amb la complicitat del català Club Poliesportiu Puigcerdà, han alineat el seu esperit esportiu, ganes de ‘first play’ i objectius de temporada per a celebrar, dissabte 15 d’octubre, la represa oficial de l’activitat competitiva de la piscina Olímpica dels Serradells.

Una jornada de competició amb cronometratge semiautomàtic i organitzada per la Federació Andorrana de Natació, amb el suport del Comú d’Andorra la Vella per a commemorar l’esperat reinici de l’activitat competitiva en la distància de 50 m. L’esdeveniment representa un pas més cap a la normalització en la posada a punt de la instal·lació, la represa del dia a dia i la redefinició de rutines després dels canvis derivats de l’ensurt de novembre de 2018.

L’activitat ha conclòs sota un clima de caràcter festiu, després d’una jornada desenvolupada a bon ritme i bones condicions de confort, gràcies a les facilitats logístiques que permet la imponent equipació aquàtica de la capital.